منتدى جنات النسائي ( للنساء فقط)
خبز الببريييييييوش 613623
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضوة معنا
او التسجيل ان لم تكوني عضوة وترغبين في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا خبز الببريييييييوش 829894
ادارة المنتدي خبز الببريييييييوش 103798


منتدى جنات النسائي ( للنساء فقط)
خبز الببريييييييوش 613623
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضوة معنا
او التسجيل ان لم تكوني عضوة وترغبين في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا خبز الببريييييييوش 829894
ادارة المنتدي خبز الببريييييييوش 103798


منتدى جنات النسائي ( للنساء فقط)
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى نسائي يهتم بشؤون المرأة الأسرة و الطفل
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 خبز الببريييييييوش

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
جوهرة اصلية
مشرفة قسم الطبخ
مشرفة قسم الطبخ
جوهرة اصلية



خبز الببريييييييوش Empty
مُساهمةموضوع: خبز الببريييييييوش   خبز الببريييييييوش Empty4/7/2011, 11:20

النهارده هنقدّم لكم وصفة خاصة جداً ، وهي طريقة عمل خبز البريوش..
يلّا بقى بسرعة ندخل على المطبخ ونشوف الطريقة مع بعض...


المقادير
كيل
و دقيق
كوب إلا ربع لبن
كوب سكر
8
بيضات
كوب وربع زبدة
معلقة كبيرة خميرة
1/4
كوب زيت
معلقة فانيليا

الطريقة
1- دوبي الخميرة في شوية مية دافئ وسكر، وسيبيها لمدة 10 دقاي
ق علشان تتفاعل.

2- اضربي الزبدة مع السكر كويس لغاية ما الخليط يبقى عامل زي الكريمة، وبعد كده ضيفي البيض واحدة واحدة، واضربي كويس لغاية ما يتجان
سوا وبعد كده ضيفي الفانيليا.

3- أحضري الدقيق وانخ
ليه كويس، وبعد كده ضيفي إليه الملح، وبعد كده ضيفي الدقيق تدريجياً على خليط البيض، وبعد كده ضيفي الخميرة، واعجني المقادير كلها مع بعض كويس لغاية ما تحصلي على عجي
نة متماسكة ولينة.

4- ضعي العجين في طبق عمي
ق، وغطيه وسيبيه يتخمر لمدة ساعتين.

5- قسمي العجين لكرات ص
غيرة، وشكليها زي ما إنتِ عايزة، وممكن تقسمي العجين لشرائط مستطيلة، وضفري كل شريطتين مع بعض، وممكن تحطي في الو
سط بيض مسلوق ملون أو غير ملون.

6- ابدئي في رص وحدات العجين في صينية مدهونة بالزبدة، وبعد كده ادهني وش العجين بصفار بيض مخفوق، وممكن تحطي
كمان سمسم على الوش.

7- بعد كده غطي الصينية، وس
يبيها تتخمر مرة تانية لمدة ساعة أو ساعة ونصف.

8- دخلي الصينية في فرن در
جة حرارته 180 درجة، وسيبيها لمدة 25-30 دقيقة أو لغاية ما تحسي إنه استوى، وبعد كده طلعيه وحطيه في طبق التقديم، وبالهنا والشفا.


وفي النهاية نتمنى إن الوصفه تعجبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محبة لابنائها
نائبة المديرة
نائبة المديرة
محبة لابنائها


الموقع : الرياض

خبز الببريييييييوش Empty
مُساهمةموضوع: رد: خبز الببريييييييوش   خبز الببريييييييوش Empty4/15/2011, 18:10

تسلم يمناكي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خبز الببريييييييوش
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى جنات النسائي ( للنساء فقط) :: منتديات الطبخ :: المعجنات و السندويشات-
انتقل الى: